SPK Co.LAB

Co.LAB geeft je als ondernemer een duw in de rug: jouw creatieve partner in crime helpt je om innovatieve ideeën scherp te krijgen en nieuwe kansen meteen te onderzoeken, te concretiseren en te visualiseren.

Dit kruisbestuivingstraject is ideaal om in onze huidige samenleving met jouw bedrijf en activiteit het verschil te blijven maken en de concurrentie net dat stapje voor te blijven. Creatievelingen werken immers van nature uit heel marktgericht, met reeds in de ontwikkelfase een sterke focus op de behoeftes van de klant. Ze maken je innovatieve ideeën concreet en functioneel en dankzij principes als co-creatie en designthinking leer je op een andere manier te kijken naar je producten/diensten. Een win-win!

Bedrijven die via de principes van cross-sectorale samenwerking reeds samenwerkten met een creatieveling/designer zijn: TEEMA Architecten bvba, Beneens & Zonen bvba, Woonzorgcentrum Heilig Hart – vzw Rusthuizen Zusters van Berlaar, Tuinarchitectuur Wim Verrezen bvba, KIKO, Yvsolab nv, Avia-GIS bvba en Conlibrio cvba.

De creatievelingen/designers die deze bedrijven ondersteunden zijn: Peter Deckers (Peter Deckers Designstudio), Carlo van Tichelen (Phobos & Actor), Thomas van Halewyck (bundl), David Sprengers (David Sprengers), Joeri El Hazimi (Conlibrio), Hans De Cuyper (Brandle), Marieke Deckers (aroma communicatie), Roel Vandebeek (Depot Roel Vandebeek), Mathias Schaubroeck (Absintt), Tim Stoops (Warhorse Creative Studio), Lisa Apers (Studio Dott), Alain Monnens (IDAM) en Stephanie Straatman (bundl).

Co.LAB kreeg vorm dankzij samenwerkingen met Dany Snokx, Snokx bvba en Remco Lenstra, Flanders Inshape.

ShareTw.Fb.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!